Har du tappat motivationen? Verkar styrketräning och gruppträning på fitness gymmet urtråkigt? Vill du testa nya träningsformer och behålla inspirationen? Prova Igor PT.

Jag vet att det är svårt att hitta träningskoncept som är både inspirerande och effektiva, samt håller motivationen på topp. Med mig som personlig tränare, i en genuin och annorlunda träningsmiljö, kommer du att få den träning du behöver.

Jag använder mitt eget gym, Olympia Kampsportcenter, som träningsmiljö och även naturen som är den miljö som format oss under årtusenden. Du behöver därför inte köpa några träningskort eller betala dolda medlemsavgifter, eftersom tillgång till gymmet ingår i priset.

Först gör jag din HÄLSOPROFIL och INTRESSEUNDERSÖKNING och utifrån de data jag får in, sätter vi tillsammans upp kortsiktiga och långsiktiga mål som vi därefter följer upp. Jag kommer att anpassa träningen efter dina mål och förutsättningar så att steget till nya utmaningar ska bli lättare.

Ett stort inslag i mitt träningskoncept är funktionell träning och övningar inspirerade av olika kampsporter. En kampsportare behöver bli snabb, stark, vig, uthållig och smidig. Det är inte många andra sporter som kombinerar dessa egenskaper. Träningen är varierande och aldrig enformig. Du får tillgång till min kompetens och mångåriga erfarenhet som tränare och idrottslärare. Du får nytta av din tidigare träning och med nya träningsformer och metoder kommer du enkelt behålla din motivation och fysiska form.

Ring på 0704869276 för att boka tid.

”Det är jätte roligt att träna med Igor. Han är en tuff men motiverande PT. Efter ett pass med honom är jag slutkörd men har haft kul. Igor anpassar träningen så (jag är nybörjare) att det hela tiden är utmanande och utvecklande.”

Nina, modedesigner