Referenser

"Jag hade aldrig provat kampsport innan jag kom till Olympia, men blev verkligen positivt överraskad av denna träningsform, som både tränar kondition och styrka på samma gång. Har tagit både privata och grupp lektioner och stämningen på klubben är mycket bra. Medlemmarna är hjälpsamma och peppar varandra till att orka det lilla extra. Personligen har jag blivit tränad av Igor och det är tack vare honom jag fastnat för sporten. Grymt kul träningsform som man måste prova!"."

Mattias, säljare


"Det är jätte roligt att träna med Igor. Han är en tuff men motiverande PT. Efter ett pass med honom är jag slutkörd men har haft kul. Igor anpassar träningen så (jag är nybörjare) att det hela tiden är utmanande och utvecklande."

Nina, modedesigner


"Igor hjälpte mig verkligen att komma igång med träningen igen efter en längre uppehåll. Efter genomgång så la Igor upp träningen helt efter mina behov och önskemål. Han peppar mig på träningen så jag gör det lilla extra för att få ut maximal effekt av träningen. Träningen är varierande och rolig med både funktionell träning samt kampsport övningar. Han hjälper mig även med stretch och rörlighet."

Jonas Gustafsson, datakonsult


www.igorpt.se © 2011 - 2017 • Developed: IT.Bereg