Det är ingen nyhet att människan bör träna dagligen. Frågan är, hur man börjar om man aldrig tidigare gjort det eller om det var så länge sedan att man inte minns.

Jag vet att det är svårt att hitta träningskoncept som är både inspirerande och effektiva. Ännu svårare är det att träna kontinuerligt. Därför erbjuder jag dig att testa Igors PT. Med mig som PT-personlig tränare, i en genuin och annorlunda träningsmiljö, kommer du att få den träning du behöver.

Jag använder mitt eget gym, Olympia Kampsportcenter, som träningsmiljö och även naturen som är den miljö som format oss under årtusenden. Du behöver därför inte köpa några träningskort eller betala dolda medlemsavgifter, eftersom tillgång till gymmet ingår i priset.

Först gör jag din HÄLSOPROFIL och utifrån de data jag får in, sätter vi tillsammans upp kortsiktiga och långsiktiga mål som vi därefter följer upp. Jag kommer att anpassa träningen efter dina mål och förutsättningar, så att steget till ett fysiskt aktivt liv ska bli lättare.

Ett stort inslag i mitt träningskoncept är funktionell träning och övningar inspirerade av olika kampsporter. En kampsportare behöver bli snabb, stark, vig, uthållig och smidig. Det är inte många andra sporter som kombinerar dessa egenskaper. Därför är jag övertygad om att mitt koncept kommer att förenkla ditt steg till ett aktivt fysiskt liv. Jag vill påpeka att du varken behöver vara vältränad eller ha några förkunskaper.

Ring på 0704869276 för att boka tid

”Jag hade aldrig provat kampsport innan jag kom till Olympia, men blev verkligen positivt överraskad av denna träningsform, som både tränar kondition och styrka på samma gång. Har tagit både privata och grupp lektioner och stämningen på klubben är mycket bra. Medlemmarna är hjälpsamma och peppar varandra till att orka det lilla extra. Personligen har jag blivit tränad av Igor och det är tack vare honom jag fastnat för sporten. Grymt kul träningsform som man måste prova!”.”

Mattias, säljare