PT FÖRETAG

Vem vill inte ha glada, friska och starka medarbetare? Som företagare har du inte råd att betala sjukfrånvaro därmed blir det en lönsam investering att erbjuda sina anställda rolig och motiverande träning. Vinsterna kommer vida överstiga kostnaderna för en investering i friskvård.

Du kan anlita mig som PT för dina medarbetare. Det kommer att ge dig:

  • Minskade kostnader p.g.a. lägre sjukfrånvaro
  • Bättre fysisk kapacitet och stresstålighet
  • Bättre arbetsklimat
  • Kreativa och glada medarbetare m.m.

Jag använder mitt eget gym, Olympia Kampsportcenter som träningsmiljö och även naturen som är den miljö som format oss under årtusenden. Du behöver inte köpa några träningskort eller betala dolda medlemsavgifter eftersom tillgång till gymmet ingår i priset.

Skatteregler läs på www.rsv.se

Ring på 0704869276 för att boka tid.

”Jag har tränat på Olympia med Igor som personlig tränare sedan 2014. Som amatör/motionär har jag haft som mål att bli en bättre boxare. Igor har hjälpt mig med tekniken men framförallt visat hur kondition, styrka och teknik hänger ihop och motiverat mig att fokusera på alla tre aspekter för att förbättra min boxning. Mitt boxningspass är en av veckans höjdpunkter och med Igors hjälp känner jag att jag hela tiden har haft en positiv utveckling vilket är den bästa träningsmotivationen”.

Daniel Anderbring, Strategi- och Analyschef på fastighetsrådgivningsbolaget Cushman & Wakefield