Du har eventuellt testat alla koncept fitnessgymmen erbjuder. Du har även testat TV-shops träningsredskap och slår nu pannan i väggen eftersom du inte funnit det träningskoncept som tar dig till nästa nivå. Ditt mål är att förbättra/toppa formen. Testa Igors PT.

Jag använder mitt eget gym, Olympia Kampsportcenter, som träningsmiljö och även naturen som är den miljö som format oss under årtusenden. Du behöver inte köpa några träningskort eller betala dolda medlemsavgifter, eftersom tillgång till gymmet ingår i priset.

Först gör jag din HÄLSOPROFIL och INTRESSEUNDERSÖKNING och utifrån de data jag får in sätter vi tillsammans upp kortsiktiga och långsiktiga mål som vi därefter följer upp. Det spelar ingen roll om du vill bli bättre allmänt fysiskt eller som fighter toppa formen inför en tävling. Jag kommer att anpassa träningen efter dina mål.

Ett stort inslag i mitt träningskoncept är funktionell träning samt övningar inspirerade av olika kampsporter. En kampsportare behöver bli snabb, stark, vig, uthållig och smidig. Det är inte många andra sporter som kombinerar dessa egenskaper. Träningen är varierande och aldrig enformig. Du får tillgång till min kompetens och mångåriga erfarenhet som tränare och idrottslärare. Jag lägger upp planeringen så att du presterar högre än om du tränar allmänt. Är du en fighter kan jag planera din träning så att du toppar formen precis när du behöver det d.v.s. inför tävlingen.

Ring 0704869276 för att boka tid.

”Igor hjälpte mig verkligen att komma igång med träningen igen efter en längre uppehåll. Efter genomgång så la Igor upp träningen helt efter mina behov och önskemål. Han peppar mig på träningen så jag gör det lilla extra för att få ut maximal effekt av träningen. Träningen är varierande och rolig med både funktionell träning samt kampsport övningar. Han hjälper mig även med stretch och rörlighet.”

Jonas Gustafsson, datakonsult